Tanácsadó Magazin

Rádió interjú: Munkavédelem előírások közérthetően

Írta:

A Vörösmarty Rádió (FM99.2) vendége voltam, ahol a Munkavédelem volt a téma. Beszélgettünk közérthetően az aktuális előírásokról, jogszabályokról és a kötelezően elkészítendő dokumentációkról, ami a vállalkozókat érinti. A téma természetesen nem csak az élelmiszeres vállalkozókra vonatkozik, így azoknak is érdemes meghallgatnia, akik legalább egy fő alkalmazottat foglalkoztatnak a cégükben.

Igyekeztünk közérthetően és az alapoktól átbeszélni, hogy mi is az a munkavédelem és milyen előírásoknak, jogszabályoknak kell megfelelnie egy vállalkozásnak. Az interjú során gyakorlati példákat is említünk, amelyet a cégvezetők hasznosítani tudnak a munkájuk során.

 

Rádióinterjú: Munkavédelem

Munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásainkról itt talál bővebb információt: https://www.haccprendszerkiepites.hu/kockazat-elemzes/munkavedelmi-kockazatelemzes/

Munkavédelmi kockázatelemzés

 


“Create 2002 Kft. az élelmiszeres vállalkozók tanácsadója”

Amennyiben élelmiszerrel foglalkozó vállalkozást szeretne indítani vagy már működtet (például vendéglátót, élelmiszerboltot, büfét stb.), javaslom, hogy böngéssze át a honlapunkat, olvassa el az általam írt cikkeket a Tanácsadó Magazin menüpont alatt vagy hívjon fel telefonon és tegye fel a kérdéseit:

Bartók Adrienn élelmiszeripari mérnök, HACCP auditor és tanácsadó
Telefonszám: +36 70 318 8711

Főbb szolgáltatásaink:

Szolgáltatásaink nem csak induló, hanem működő vállalkozások számára is biztosított, valamint javasolt is a rendszeresen változó jogszabályok miatt.

  • HACCP rendszer kiépítése vagy felülvizsgálata (már működő vállalkozások esetén)
  • Élelmiszerbiztonsági, élelmiszerhigiéniai oktatások megtartása a munkavállalók részére (személyesen)
  • Élelmiszerbiztonsági és élelmiszerhigiéniai oktatási anyagok (megvásárolható, így abból Ön is megtarthatja az oktatásokat)
  • Munkavédelmi kockázatelemzés készítése
  • Munkavédelmi tanácsadás és az előírásoknak való megfelelés
  • Munkavédelmi oktatások megtartása a munkavállalók részére (személyesen)
  • Munkavédelmi oktatási anyagok (megvásárolható, így abból Ön is megtarthatja az oktatásokat)
  • Tervdokumentáció készítése
  • Gyártmánylap készítés
  • Tápérték számítás
  • Szaktanácsadás

 

Kérdése van? Szeretne árajánlatot kérni? Hívjon bizalommal!

Bartók Adrienn élelmiszeripari mérnök, HACCP auditor és tanácsadó
Telefonszám: +36 70 318 8711

0