Munkavédelmi kockázatelemzés készítése

Ezen az oldalunkon megtalálja a legfontosabb információkat a munkavédelem és a munkavédelmi kockázatelemzés témájáról. Ha pedig kérdése van, akkor szakértő kollégáinkat fel tudja hívni telefonon és segítünk a dokumentációk elkészítésében is.

A munkavédelmi előírásokat szigorúan ellenőrzik

A jogszabályi előírásoknak való megfelelés sok feladatot ruház a vállalkozókra. Ezen terhek közé tartozik a munkavédelmi előírásoknak való megfelelés. 2004. május 1.-től a kockázatértékelés elkészítése és felülvizsgálata munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységnek minősül, így a munkáltató ezentúl már nem készítheti el önmaga az elemzést, így egy külső szakmai tanácsadóra van szüksége:

A Create 2002 Kft. szakértői csapata segít Önnek

Cégünk 2004. óta áll ügyfelei rendelkezésére munkavédelmi szolgáltatásokkal. Ez idő alatt évente száznál is több ügyfelünknek készítettünk Kockázatelemzést; legyen az bármilyen tevékenységű vállalkozás, a sarki kis büfétől az autószerelő műhelyig, minden előfordult nálunk.

 

Így az Ön vállalkozásának is el tudjuk készíteni ezt a dokumentációt!

 

Néhány tény a Kockázatelemzésről:

  • elmondjuk Önnek, hogy mire kell odafigyelnie, hogy elkerülje a Hatósági szankciókat
  • feltárjuk a hiányosságokat, inkább mi, mint a Hatóság, mert mi segítő szándékkal tesszük
  • a Hatósági ellenőrzéseken könnyedén meg tud felelni szakmai javaslataink és tanácsaink által
  • az általunk készített dokumentációra garanciát vállalunk, Hatósági reklamáció esetén ingyenesen módosítjuk

A hatályos jogszabály szerint minden munkahelyen el kell készíttetni Munkahelyi kockázatelemzést. A dokumentációnak a régi előírásokkal ellentétben már a tevékenység megkezdése előtt el kell készülnie.

A Create 2002 Kft. vállalja a Munkahelyi kockázatelemzés szakszerű elkészítését az Ön cégének a tevékenységének megfelelőn, legyen egy vagy akár több egysége, a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény, valamint a 2004. évi XI. törvény alapján.

 

Árainkról ide kattintva tud tájékozódni! >>>

 

A Munkahelyi kockázatelemzés rendszeres felülvizsgálatát, mint magát a Kockázatelemzést is csak szakember készítheti el Önnek.

Ezenkívül a törvény előírja a dolgozóknak évente munkavédelmi oktatásban kell részesülniük, új dolgozó esetén ennek az oktatásnak még a munkába állás előtt meg kell történnie.

 

Legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!

 

Kérje bátran segítségünket az ország bármely részéről:
70/318-8711

Írjon egy e-mailt: info@haccpkiepites.com

Előzze meg az ellenőrzést, Önt ne a Hatóság kötelezze!