Előzze meg a Hatósági bírságokat!

Tájékozódjon, hogy milyen elvárásai lehetnek a Hatóságnak. A jogszabályok folyamatosan változnak kisebb-nagyobb mértékben, ezek naprakész követése egy vállalkozás számára szinte lehetetlen. A jogszabályok módosítását követően a hatóságok fokozottan kezdenek ellenőrizni, hogy az új előírások ténylegesen megvalósulnak-e. Ha hiányt és mulasztást találnak határidőt adnak a pótlásra, valamint ha szerencséje van nem bírságolnak. Egy megbízható tanácsadó szakember segítsége nélkül, nehézkes a gyakorlatba való átültetése az új szabályozásoknak, és az a bizonyos sárga csekk csak idő kérdése, hogy mikor érkezik meg….

Vegye igénybe kedvező áru szolgáltatásainkat, amikkel az Ön munkáját szeretnénk megkönnyíteni.  A bírság töredékéért teheti rendbe dokumentációit, és nyugodtan hajthatja álomra a fejét esténként, nem azon aggódva, hogy csak a holnapot ússzam meg  ellenőrzés nélkül! Hiszen cégünk profilja az élelmiszeres vállalkozók segítése – a HACCP-vel kapcsolatos mindenféle dokumentációk – mellett, a minden cég számára törvényileg előírt egyéb szabályzatok szakszerű elkészítése.

 

A jogszabály különböző jogcímeken más és más dokumentációk meglétét írja elő:

 


Ezeknek a dokumentációknak a meglétét a Hatóság ellenőrzi, azonban nem elegendő egyszer elkészíttetni, rendszeresen felül kell vizsgálni, amihez szakember segítése nélkülözhetetlen.

Az Egyéni védőeszköz szabályzat és az Orvosi vizsgálatok rendje azon ritka szabályzatok közé tartozik, amit csak egyszer kell elkészíttetni.

Hívjon minket bizalommal, hiszen mi az Ön oldalán állunk,

Kérje segítségünket dokumentációs gondjainak megoldásához:

70/318-8711

 

Mennyibe kerül mindez a megbízható tanácsadás Önnek?

Árainkról itt tud tájékozódni! >>>

 

A következő módon tudunk segíteni Önnek:

  • felhívjuk figyelmét a hibákra illetve a leggyakoribb hiba lehetőségekre
  • feltárjuk a hiányosságokat, javaslatokat teszünk ezek megoldására
  • az elmúlt 10 éve tapasztalatai alapján tanácsokkal látjuk el
  • és mi erre a biztosíték? Hatósági reklamáció esetén ingyenesen javítjuk a dokumentációt!
  • telefonos elérhetőségeinken állunk rendelkezésére vagy e-mail-ben is elküldheti kérdéseit a info@haccpkiepites.com címre illetve az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel velünk a kapcsolatot

 

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba tud lépni velünk!

A beérkezett űrlapok kitöltőivel 2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot!