Tanácsadó Magazin

Elindult a Munka- és Tűzvédelmi honlapunk

Írta:

Ebben a bejegyzésben egy rövid tájékoztatást szeretnék adni, az új weboldalunkról, amely Munkavédelem és Tűzvédelem témaköröket érinti.

 

A munkavédelmet és tűzvédelmet érintő jogszabályok – ha csak kisebb mértékben is – de folyamatosan változnak. Nehéz ezt a legtöbb vállalkozónak folyamatosan nyomon követni.

Create 2002 Kft. ebben szeretne Önnek is segítséget nyújtani, a jogszabályokat közérthető formában bemutatni, az éppen aktuális fontosabb változásokról pedig tájékoztatást adni.

A munkavédelem és a tűzvédelem nem csak az élelmiszeres vállalkozókat érinti, ezért készítettünk egy külön honlapot, ahol kifejezetten ezek a szolgáltatásaink és tanácsaink kerültek szisztematikus rendszerbe.

Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani a magyarországi mikro- és kisvállalkozásoknak a munka- és tűzvédelmi törvények eligazodásában és adokumentációs megfelelésben.

A hírlevelünkben érinteni fogjuk továbbra is ezt a témakört, de mostantól egy külön weboldalon is tájékozódhat a részletekről és aktualitásokról.
 

Az meglévő honlapunk mellett nézze meg az új weboldalunkat is:

www.munkavedelmidokumentacio.hu

 

Ha pedig kérdése merült fel a témához kapcsolódóan, keressen minket bizalommal és örömmel fogunk segíteni!

 

Keresse szakértő kolléganőnket telefonon:

Szunyi Vanda, 06-70/601-9036

Bármilyen munka- és tűzvédelmi kérdésben keresse bizalommal!

 

 

 

Üdvözlettel:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Create 2002 Kft.

Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó

Mobil: +36 70 318 8711

0