Keressen minket bizalommal…

Az élelmiszeres vállalkozások számára nyújtott különféle tanácsadói szolgáltatásainkat 2002 óta folytatjuk ügyfeleink megelégedésére.

 

Titkunk:

A hatóságokkal kialakított kapcsolatunk a közösen megtartott oktatások számának növekedésével folyamatosan mélyül, így a törvényi ismereteink és az ellenőrzésekről szerzett tapasztalataink hétről-hétre növekednek.
Ebből a tudásból naprakész segítséget és tanácsokat tudunk nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek minket bizalmukkal!

 

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Ügyvezető, Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó (biz. szám: 2001/53)

2001-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Karán.

2001 óta dolgozom tanácsadóként, ahol a fő feladatom volt a HACCP rendszerek kiépítése, elsősorban akkor még az élelmiszeripar területén.
2002-ben elvégeztem egy HACCP auditori tanfolyamot így pontos rálátást szereztem a HACCP rendszerek felülvizsgálati módszereivel kapcsolatban.

2003 óta vagyok a tulajdonosa, ügyvezetője és tanácsadója a Create 2002 Kft-nek. Ez idő alatt számtalan HACCP rendszert építettem ki és vizsgáltam felül. Vannak, akik 2004 óta folyamatosan dolgoznak velem, így lassan 10 éve tudhatom ügyfeleim körébe.

Több kollégát indítottam el ezen az úton és próbáltam belőlük magas színvonalon képzett tanácsadót faragni. Jelenleg 3 kollégám útját egyengetem ezen a területen.
Munkám során számtalan problémával találtam szembe magam, amit sikeresen megoldva jutottam el oda, hogy még mindig működő vállalkozásomat irányítom.
Ezalatt a 10 év alatt több új területet vezettünk be a tevékenységeink közé, mint a Munkahelyi kockázatelemzés-, a Kémiai kockázatelemzés készítése és a Higiéniai oktatások megtartása.

2006-2009 közötti időszakban rendszeresen tartottunk Élelmiszerhigiéniai oktatásokat az ellenőrző hatóságokkal közösen (ÁNTSZ, Állategészségügy). Ebben az időszakban sokat tanultam az ellenőrzési szokásokról és elvárásokról, melyet hasznosítva sok ügyfélnek nyújtottunk segítséget az ellenőrzésekkel és dokumentációkkal kapcsolatban.

Munkám során kaptam kritikát és elismerést is. A kritikákból tanultam, és most is tanulok. Elismerésnek számít számomra, hogy jelenleg 1.500 aktív ügyféllel rendelkezik az általam vezetett vállalkozás, ezért továbbra is legjobb tudásunk szerint végezzük munkánkat.

Elérhetőség: 70/318-8711

Csontos Melinda

HACCP rendszergazda, HACCP szaktanácsadó (biz. szám: 025/2007)

Minőségirányítási, minőségbiztosítási kérdésekben tud az Ön segítségére lenni. Keresse bizalommal!

Elérhetőség: részmunkaidőben dolgozik, jelenleg kismama, helyette keresse Nagygyörgyné Bartók Adrienn ügyvezetőt és vezető tanácsadót.

Barna Zsolt

Munkavédelmi technikus (biz. szám: CXB B 144666)

Zsolt a helyszíni és telefonos felmérések során segíti tanácsaival Ügyfeleinket.

Elérhetőség: 70/770-0317

Blázsik Richárd

Élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, HACCP szaktanácsadó

Richárd elsősorban az élelmiszerbiztonsági és HACCP-vel kapcsolatos kérdésekben tud az Ön segítségére lenni. Keresse bizalommal!

Elérhetőség: 70/369-0704

Szunyi Vanda

Tűzvédelmi előadó (biz.szám: CXB C 774649) és Munkavédelmi technikus (biz.szám:CXB B 499202)

Vanda Tűzvédelmi és Munkavédelmi kérdések esetén segíti tanácsaival és munkájával Ügyfeleinket.

Elérhetőség: jelenleg szülési szabadságon, helyette keresse Nagygyörgyné Bartók Adrienn ügyvezetőt és vezető tanácsadót.

 

További referenciánk:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn szakmai cikkeit folyamatosan a Menedzser Praxis Vállalkozói értesítő című újságban publikálják.

Cikkeinket HACCP és Munkavédelem témában már nem csak a Tanácsadó Magazinban olvashatja, hanem a Menedzser Praxis Vállalkozói értesítő című kiadványban is.