Tengernyi kérdés az üzletnyitással kapcsolatban,
de a választ megtalálni felér

a három kívánságot teljesítő aranyhal megtalálásával!

 

Ennyire azért nem csak a szerencse kérdése, hiszen, ha már ezeket a sorokat olvassa, akkor közel jár a megoldáshoz!

Tegye fel bátran kérdéseit és mi megválaszoljuk!

Az engedélyezési rendelet (57/2010. (V. 7.) FVM rendelet) ugyan azt ígérte, hogy könnyebb lesz az üzletnyitás, ez lehet, hogy így is van, de az információk – se az induló, se a működő – vállalkozásokhoz már nem jutnak el! Sajnos gyakorta azt se tudják az emberek, hogy hova forduljanak kérdéseikkel, kinek tehetnék fel, aki válaszolni is fog!

A válasz: Create 2002 Kft.

 

Nagygyörgyné Bartók Adrienn, a Create 2002 Kft. vezető tanácsadója. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, az élelmiszeres vállalkozások számára nyújtott különféle tanácsadási munkája következtében. Elsősorban a kereskedelmi és vendéglátós vállalkozások üzletnyitását segíti, valamint HACCP auditorként, az élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítésében segítette már több ezer vállalkozás indulását és működését.
A Hatóságokkal kialakított kapcsolatunk, a közösen megtartott oktatások számának növekedésével folyamatosan mélyül, így törvényi ismeretünk és ellenőrzésekről szerzett tapasztalataink hétről-hétre növekednek.
Ebből a tudásból napra kész segítséget és tanácsokat tudunk nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek bizalmukkal és felkeresnek minket kérdéseikkel!

Több, mint 10 év alatt, több ezer vállalkozót segítettünk üzletnyitási tanácsainkkal

 

Ugye Ön nem akar azon vállalkozók közé tartozni,
akik
a Hatóságok által kivetett
bírságok miatt kénytelenek bezárni üzletüket!

 

Tegyen ellene! Tegye fel kérdéseit bátran!

 

A Hatóság amikor kimegy az egységébe, sajnos nem segítő szándékkal teszi, célja az ellenőrzés, a hibák feltárása és szankcionálása!

  • “Köszönöm a küldött anyagokat. Nagyon örülök neki. Soha nem árt a tanúltakat felfrissíteni, főleg ha az nem éppen tegnap volt. Azért is örülök, hogy Önökre találtam, mert mint már említettem üzlet nyitási terveim vannak, és ez nagyon nagy segítség számomra minden szempontból. Szóval klassz.”–Szabó Csaba

 

Előzze meg a kötelezéseket!

Az eddigi kérdések és tapasztalataink alapján összeállítottuk az élelmiszeres vállalkozások számára a leggyakoribb üzlettípusok legfontosabb követelményeit.

 

Az engedélyezési eljáráshoz szükséges adatok, dokumentumok listája! >>

 

Amennyiben egy hónapon belül tervezi az egység megnyitását,

javasoljuk, hogy vegye igénybe INGYENES telefonos konzultációnkat is!

Ehhez csupán, csak a telefonszámát kell megadnia

az alábbi űrlapon, és mi 2 munkanapon belül visszahívjuk!

 

Az alábbi listán megtekintheti, hogy mely üzletnyitási témában tud segítséget kapni:

  • Büfé nyitás feltételei
  • Mozgóárusítás indítási feltételei (mozgó bolt csomagolt élelmiszerrel, fagylalt kocsi, kürtöskalács, lángos, amerikai hot-dog, kenyérlángos)
  • Büfékocsi indítás feltételei
  • Étterem indítás feltételei
  • Húsbolt nyitás feltételei
  • Pékáru bolt nyitási feltételei
  • Zöldséges nyitási feltételei
  • Kávézó nyitás feltételei
  • Fagyizó nyitás feltételei
  • Élelmiszer vegyesüzlet nyitási feltételei
  • ABC nyitása
  • Pizzéria nyitási feltételei
  • Szépségszolgáltató üzlet nyitási feltételei
  • Műszaki és egyéb kereskedelmi egység nyitási feltételei
  • 100 Ft-os bolt nyitása
  • Fagyizó és cukrászda nyitási feltételei
  • Élelmiszeripari üzem indítási feltételei
  • Borozó, söröző nyitási feltételei

 

 Az alábbi űrlap kitöltésével tudja kérni a telefonos tájékoztatást!