Kialakítási tanácsadás szolgáltatásunk keretében segítünk az üzlethelyiség kialakításában, hogy az aktuális HACCP és Munkavédelem jogszabályainak megfeleljen a vállalkozása a Hatósági ellenőrzés során is.

Egy üzlethelyiség kiválasztása a leendő vendéglátós vagy kereskedelmi vállalkozás elindításának csak egy lépése. Az igazi kihívás, hogy a kiválasztott helyet úgy alakítsa ki a tevékenységéhez, hogy az megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak. Kialakítási tanácsadás szolgáltatásunk keretében ebben is tudunk Önnek segíteni szakértői csapatunkkal!

 

Talán Önben is felmerültek a következő kérdések és gondolatok:

  • Szeretnék egy élelmiszeres vállalkozás (vendéglátó helyet, kereskedelmi boltot, üzemet) indítani, de számos kérdés merült fel élelmiszer-biztonsági (HACCP) és munkavédelem témakörben.
  • Jó lenne, már az indulás előtt pontosan látni, hogy a saját tevékenységemre milyen előírások és jogszabályok vonatkoznak – egyáltalán milyen feltételeknek kell megfelelnem.
  • A jogszabályokat már nagyjából megtaláltam, de szeretném ezt gyakorlati szempontból is megérteni és a saját tevékenységemre vonatkozóan pontosítani.
  • Milyen minimum követelmények vannak az üzlethelyiség kialakítására vonatkozóan?
  • Vagy egyszerűen csak szeretné egy szakértővel átbeszélni az elképzelést, akinek több, mint 10 éves szakmai és gyakorlati tapasztalata van HACCP és Munkavédelem témakörben.

Miért pont minket választana?

  • Több, mint 15 éves szakmai tapasztalat: HACCP és Munkavédelem
  • Szakértői csapatunk tagjai a megfelelő képesítés és szükséges. bizonyítványok mellett kiváló gyakorlati tapasztalatokkal és referenciával rendelkeznek.
  • Garanciát vállalunk munkákra: hatósági reklamáció esetén az adott időszakban ingyenesen elvégezzük a kért módosítást!
  • Budapest és az ország legkülönbözőbb pontjain vannak ügyfeleink, így Ön is számíthat ránk függetlenül attól, hogy hol van a vállalkozása.
  • Komplex szolgáltatásokat nyújtunk az élelmiszeres vállalkozóknak.
  • Lelkiismeretes, precíz munkánkat kedvező árakon kínáljuk.

Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy egy induló vállalkozás, egy üzlethelyiség kialakítása vagy éppen egy meglévő üzlethelyiség átalakítása milyen sok kérdést vet fel. Nem könnyű átlátni a jogszabályi feltételeket és az azzal járó feladatokat.

Azt pedig mindenki jól tudja, hogy a Hatósági ellenőrzésen már mindennek a legnagyobb rendben kell lennie!

A kialakítási tanácsadás szolgáltatásunk keretében pontos válaszokat és megoldásokat fogunk Önnek adni, ami segítségére lesz, ha egy vendéglátó, kereskedelmi, élelmiszeres üzem vagy egyéb élelmiszeres vállalkozás létrehozását tervezi.

Már működő vállalkozásoknak is hasznos tanácsokkal szolgálunk!

  • Ha Önnek már van egy vállalkozása, de a tevékenységében vagy a technológiában szeretne változtatni, emiatt szakértői tanácsra van szüksége.
  • Ha üzemeltetésre ad bérbe konyhát, büfét, éttermet, kávézót vagy egyéb élelmiszerhez kapcsolódó üzlethelyiséget, üzemet.
  • Ha meg akar arról bizonyosodni, hogy az Ön alvállalkozó vagy beszállító partnere is megfelel a HACCP és élelmiszer-higiéniai előírásoknak, kérje auditálási szolgáltatásunkat. Az Ön elvárásait átbeszélve tudunk auditálni alvállalkozóinak a tevékenységét HACCP és Munkavédelem szempontjai és jogszabályi előírásai szerint.

Milyen területek érint a kialakítási tanácsadás szolgáltatásunk? 

  • Technológiai tervezés
  • Vendéglátó egység higiéniai audit
  • Üzem egység higiéniai audit
  • Külső szakértői elemzés
  • HACCP tanácsadás
  • Munkavédelem tanácsadás
kialakítási tanácsadás haccp

További segítséget is tudunk nyújtani komplex szolgáltatásaink keretében

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a tanácsadói szolgáltatásunktól függetlenül igénybe veheti HACCP rendszer kiépítési szolgáltatásunkat, amelynek keretében elkészítjük a HACCP kézikönyvet és a hozzá kapcsolódó dokumentációkat.

Kérje a Munkavédelem dokumentációk elkészítését is szakértői csapatunktól, mint például a Munkavédelmi kockázatelemzés, Kémiai kockázatelemzés, stb.

A kötelező dolgozói (munkavállalók részére) oktatások megtartásában is tudunk Önnek segíteni: Élelmiszer-higiéniai oktatás, Munkavédelmi oktatás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne kérni?

Töltse ki az alábbi űrlapot és segítünk Önnek, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatásunkat tudjuk ajánlani.

Amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni vagy sürgős megoldásra van szüksége, hívjon minket bizalommal a következő telefonszámon:
Nagygyörgyné Bartók Adrienn, vezető tanácsadó: +36 70 318 8711