Mi is az a HACCP?

Önnek, mint élelmiszeres vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész pontos vezetését. Célja, hogy a vállalkozók élelmiszeripari termékei semmilyen módon, ne okozzanak egészségügyi problémát a fogyasztónak, ezzel védve mindkét fél érdekeit. A többi európai országhoz hasonlóan nálunk is mind a vállalkozó, mind a forgalmazó érdekeit védi a HACCP.

Ez mindenképpen bizalmat növelő tényező mindkét fél számára.

Így az első látásra felesleges dokumentációnak tűnő HACCP kézikönyv értelmet nyer. Jól dokumentált HACCP segítségével a forgalmazó bizonyítani tudja, hogy ő mindent az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően végzett.

Egy jól elkészített HACCP kézikönyv dokumentációja napi néhány percet vesz csak igénybe és nem akadályozza a cég működését, éppen ellenkezőleg, elősegíti, gördülékenyebbé teszi a munkát.

 

Mikor lehet szüksége HACCP tanácsadóra?

  • Ha Ön tervezi egy élelmiszerrel kapcsolatos egység megnyitását vagy már meg is valósította, de még nincs HACCP kézikönyve
  • Rendelkezik ilyen dokumentációval, de már nem aktuális, a 2000 évek elején készült és nem volt felülvizsgálva
  • Hatóság kötelezte a HACCP dokumentáció elkészítésére!

HACCP-vel kapcsolatos dokumentációs kötelezettségeket megoldjuk Önnek!

Hívjon bizalommal, hogy segíteni tudjunk:
Nagygyörgyné Bartók Adrienn: 70/318-8711

 

HACCP terv

Egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk a mikrovállalkozásoknak, akik egyszerű élelmiszeripari tevékenységet folytatnak.

Ilyen tevékenységek:

  • Ital forgalmazók,
  • Logisztikai raktárak,
  • Szállítmányozók,
  • Hűtést nem igénylő csomagolt termékeket forgalmazó kereskedelmi egységek,
  • Zöldségesek.

 

Ezért az Önök számára megalkottunk egy olyan rendszert, mely a helyes higiéniai előírásokra épül, feltételezve az előírások ismeretét és betartását.

Lényege, hogy egy olyan HACCP tervet építünk ki, mely jóval egyszerűbb változat, mint a HACCP rendszer, de a fő elemek itt is megvannak, a dokumentációs rendszer és az utasítások is felépítésre kerülnek.

A HACCP terv elkészítése fent ismertetett tevékenységekre telefonos felméréssel
14.000-16.000 Ft + Áfa.

 

Amennyiben szeretne most azonnal választ kapni HACCP-vel kapcsolatos kérdéseire hívjon:

70/318-8711

Kérdezzen, hogy segíthessünk!

De, e-mail-t is írhat a haccpszeged@gmail.com címre!

 

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba tud lépni velünk!

A beérkezett űrlapok kitöltőivel 2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot!