HACCP-re van szüksége?

Először is tisztázzuk, mi is az a HACCP!

 

Egy igazolásnál, egy dokumentációnál jóval többet jelent a HACCP rendszer, aminek az írott formája a HACCP kézikönyv. Elsődleges funkciója az élelmiszer biztonság biztosítása, a fogyasztó védelme. Egy jól elkészített HACCP kézikönyv pontosan leírja az Ön egységében történő folyamatokat, mind a technológia, mind a termékkör tekintetében.

 

A HACCP egy mozaik szó: Hazard Analysis Critical Control Point. Magyar fordításban Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontokon.

A folyamat során CCP (kritikus) pontok kerülnek meghatározásra, ahol az élelmiszerbiztonság veszélybe kerülhet. Ezeket a pontokat kell leszabályozni, egy a gyakorlatban is jól használható dokumentáció (naplók, jegyzőkönyvek) formájában a kézikönyvön belül.

A gyakorlatias szabályozás pontos, naprakész vezetésével, ami csupán napi néhány percbe telik, könnyedén észrevehető az élelmiszerbiztonságot esetleg veszélyeztető hibák és azok forrása.

Ezek után érthető, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó egységnek, vállalkozásnak kötelezően kell rendelkeznie HACCP kézikönyvvel, ami aktuális és az egységre valamint a tevékenységre szabott.

  • “A szolgáltatással tökéletesen elégedett voltam. Hiszen munkatársuk a lehető legmaximálisabban segítségemre volt.Valamint üzletem nyitását követően a Hatóságok is meg voltak elégedve a kereskedelmi egység HACCP szabályai szerinti leírásokkal, betartásukkal.”–Hegedűs Katalin – Süti-Faló Kft.

HACCP-vel kapcsolatos kérdéseit tegye fel bátran:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn: 70/318-8711

 

Árainkat itt tekintheti meg! >>>

 

Mikor lehet szüksége HACCP rendszerre?

  • Ha Ön tervezi, hogy egy élelmiszerrel kapcsolatos egység megnyitását vagy már meg is valósította, de még nincs HACCP kézikönyve
  • Rendelkezik ilyen dokumentációval, de már nem igazán aktuális
  • Évekkel ezelőtt készült
  • Az előző tulajdonostól kapta
  • Hatóság kötelezte a HACCP dokumentáció elkészítésére!

Bármelyik is legyen Önre az igaz, jó helyen jár!

HACCP-vel kapcsolatos dokumentációs kötelezettségeket megoldjuk Önnek!

Kérdezzen bátran, mi segítünk: 70/318-8711

 

  • “A Create 2002 Kft. HACCP-je nem csak dokumentáció, hanem útlevél a megfeleléshez!”–A Kalapos – Sajtos Csongrádból

 

Miért válassza a Create 2002 Kft.?

Mert amit keres nálunk megtalálja!
Egy egyszerű, gyakorlatias, érthető, egységére szabott
HACCP dokumentációt,
ami minden Hatóságnak megfelel!

Több, mint 10 éve segítjük tanácsainkkal az élelmiszeres vállalkozókat. Ez idő alatt több ezer HACCP rendszert építettünk ki, a zöldségestől, a olajsajtoló üzemen át, az országos lefedettségű élelmiszerláncok boltjain át. Mi már a kezdeti szakaszban is Ön mellett állunk, hogy az álomból valóság legyen; és arra a bizonyos ajtóra ki tudja akasztani a Nyitva táblát!

Munkánk minőségére bizonyíték, hogy cégünk 10 éve van a piacon, mint a piacvezető tanácsadócég, ugyanazzal a profillal, így ügyfeleink biztosan számíthatnak ránk. Sajnos sok tanácsadó van a piacon, de a legtöbbjük 1-2 év után eltűnik és hiába hívják az emberek. A 10 év piaci jelenlét mellett büszkén mondhatjuk, hogy Ügyfeleink 70%-a visszatérő, felülvizsgálatkor is minket választanak, a Create 2002 Kft.-t.

HACCP rendszer kiépítés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Akkor Önnek HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

  • kérdéseire megkapja  a választ, kérdezzen bátran; mit, miért, hogyan – mi segíteni szeretnénk
  • tájékoztatjuk a törvényi előírásokról és Hatósági elvárásokról
  • felkészítjük a Hatósági ellenőrzésekre
  • kijelöljük azokat a bizonyos kritikus pontokat
  • elkészítjük Önnek a HACCP kézikönyvet, valamint kiállítunk a HACCP rendszer működéséről egy igazolást
  • telefonon, e-mail-ben bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha kérdése van vagy elakadt

 

További részletek a HACCP rendszer kiépítésről >>>

Árainkról ide kattintva tud tájékozódni! >>>

HACCP rendszer felülvizsgálat

Egységének van HACCP dokumentációja, de több évvel ezelőtt készült, más nevére szól, vagy már más a termékkör. Akkor ezt egy felülvizsgálattal tudjuk Önnek rendbe tenni,  aktualizálni!

  • átbeszéljük a változásokat (termékkör, tevékenység)
  • elmondjuk a jogszabályi változásokat
  • elkészítjük a felülvizsgálatot, újra értékeljük a kritikus pontokat
  • egyszerűsítjük a napi kötelező dokumentációt, amennyire csak lehetséges, hogy Önnek minél kevesebb idejébe kerüljön
  • telefonon, e-mail-ben bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha kérdése van vagy elakadt

 

További részletek a HACCP rendszer felülvizsgálatról >>>

Nézze meg árainkat! >>>

 

Amennyiben szeretne most azonnal választ kapni HACCP-vel kapcsolatos kérdéseire hívjon:
70/318-8711

 

Kérdezzen, hogy segíthessünk!

De, e-mail-t is írhat a haccpszeged@gmail.com címre!

  • “Tisztelettel köszönöm, nagyon hálás vagyok a gyors segítségért. Önök egy dicséretre méltó korrekt cég!”–Tóth Imre, Szombathely

 

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba tud lépni velünk!

A beérkezett űrlapok kitöltőivel 1-2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot!